Keepfit.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss


Velkommen til keepfit - nettbutikken for deg som er glad i å trene. 
keepfit.no er en trendy nettbutikk hvor vi har samlet både kjente og mindre kjente merkevarer som sammen leverer alt du trenger til en kanonbra treningsøkt og en aktiv livsstil.
Vi er opptatt av å tilby kundene våre det nyeste og hotteste på markedet innen trening og fritid, og vi ønsker å engasjere og motivere deg til å nå ditt mål.
Alle våre produkter er nøye og personlige utvalgte favoritter, som vi håper faller i smak hos deg som kunde. Vårt fokus ligger på kvalitet - både i trening, klær og service.


Vårt sortiment er stilsikkert og preget av freshe farger, variert design og høy funksjonalitet. 
Våre fantastiske merker skuffer ikke, og vi ønsker at våre kunder skal være like fornøyd som det vi er hver gang pakker dumper ned i postkassen hos oss.
Her finner dere klær innen både training, yoga, running, fritid, friluft og sportsfashion - noe for enhver smak. 


Vi inspireres av våre leverandører, og vi inspireres av deg. Det er derfor ekstra viktig for oss å ha god kontakt med kundene våre, selv i hektiske treningsuker.
Følg oss på sosiale medier og gi oss gjerne en tilbakemelding på hvordan du opplevde ditt kjøp. 
Din mening betyr mye, og det er slik vi kan vokse og forbedre oss.


Selskapet vårt holder til på Vestlandet, og ble startet opp av tre unge og ambisiøse mennesker som drives av variert og spennende trening, samt en sunn og balansert livsstil.
Vi lover å jobbe hardt for å møte dine krav til trenings- og fritidsklær, og vi håper du finner det du er ute etter her hos oss. 


Vi ønsker deg en hyggelig handel, og god trening med keepfit.no ♥

KeepFit AS
Fjordn senter, Leiro 25
5640 Eikelandsosen

Org. nr. 913318625

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke