KeepFit
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Treningsprogram

Ønsker du ditt skreddersydde treningsprogram som hjelper deg å nå dine mål? Vi er her for å hjelpe deg med akkurat dette – og vi har med oss et fantastisk Treningsteam som du kan lese mer om her.

KeepFit Trening tilbyr skreddersydde treningsprogram for deg som ønsker å komme i gang med trening, eller deg som vil videreføre det grunnlaget du har fra før på best mulig måte. Enten du ønsker å bygge større muskler, løpe 10 km raskere, klare å gjennomføre 5 km løping uten pause, eller sykle Birkebeinerrittet – så er vi her for å hjelpe deg å nå dine mål.

Vårt treningsteam bruker sine spisskompetanser til å designe akkurat ditt skreddersydde treningsprogram, og i tillegg vil du følges opp for best mulig utvikling mot dine målsetninger. 

Vi er opptatt av at enhver treningsøkt skal være nøye planlagt, og ditt treningsprogram skal selvsagt være tilpasset ditt nivå og dine personlige forutsetninger og behov – det er du og dine mål som er i fokus. 

Trening skal være motiverende, engasjerende, gi energi og resultat. Og sammen ønsker vi og vårt team at det er nettopp dette du skal få ut av ditt treningsprogram fra oss. For mer informasjon og bestilling av treningsprogram trykk på bildet under her.
 

  

                                                                                                                                                                                                                                                                 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke